Inloggen client Interlingo

In het geval dat u niet [meer] beschikt over uw gebruikersnaam
of uw wachtwoord kunt u contact opnemen met Interlingo.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Taal die bijdraagt aan uw succes

Taal en cultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nationale gebruiken en gewoonten zijn voor u net zo belangrijk als correct taalgebruik. Interlingo in Eindhoven kent als geen ander vertaalbureau de kracht van communiceren in een context. Uw vertaling krijgt een groter draagvlak bij uw klanten als zij exact begrijpen wat u bedoelt. Zo heeft communicatie meerwaarde. Uw succes is onze uitdaging.

 

Interlingo brengt opdrachtgevers en vertalers bij elkaar en staat midden in de vertaalwereld. Onze businessunits zijn elkaars kracht. Door deze bundeling van krachten hebben we voortdurend helder zicht op ontwikkelingen in de markt en de behoeften die daar bestaan. Onze ervaringen met vertaalprojecten geven ons inzicht in de behoefte aan scholing van onze vertalers en tolken. En door die specifieke scholing kunnen onze tolken en vertalers een excellente kwaliteit leveren. Kwaliteit die u herkent in uw vertaling!

 

De taalexperts van Interlingo begeleiden u bij de uitvoering van uw specifieke communicatievraagstuk. Niet alleen door te kijken naar taal, maar eveneens door te kijken naar context. Op die manier voelt de communicatie goed voor uw klanten en houden uw klanten een goed gevoel over aan u.

Laatste nieuws


12-01-2017

Interlingo als taalprofessional op RTL 4

  https://gallery.mailchimp.com/08bd8f3f1682b704e904a3b67/images/41ed13e8-5892-4176-ba9a-3e2899f83bdf.png

In de zomer 2016 zijn wij uitgekozen door RTL 4 om te participeren aan het programma van Passie naar Droombaan. Volgens deze populaire zender waren wij het meest bijzondere Taalbureau In Nederland vanwege onze Academy want zoals u weet, geven wij met regelmaat bijscholingscursussen aan onze vertalers.

Lees meer


logo_sdl logo_vvin NEN