Elke opdracht heeft zijn eigen verhaal.

Cirkel-half-lichtblauw.png

Casestudy's

Bij Interlingo zijn we van vele markten thuis. We bieden een breed scala aan diensten. Dat kan gaan om vertalingen, maar we helpen bedrijven ook bij de creatie van communicatie in andere talen. Voor elke opdracht vinden we de perfecte match. We werken daarbij met vertalers en copywriters die werken vanuit plekken over de hele wereld.

 

Wat ons werk zo mooi maakt is dat elke opdracht weer een eigen verhaal heeft. Door de mensen die het verhaal vertellen en door het doel dat ze willen bereiken. Wij verdiepen ons graag in mensen en hun boodschap aan de wereld. Zo zorgen we dat we door de inzet van onze menselijke expertise meerwaarde geven aan het werk dat we leveren.

 

We delen graag wat van die verhalen met jou. Ontmoet onze klanten en lees wat Interlingo, ook voor jou, kan betekenen.

“Interlingo helpt opdrachtgevers van TEUN - Marketing Maakindustrie aan professionele vertalingen”

Frank Jochems, Marketing Strateeg bij TEUN zegt: “TEUN helpt maakbedrijven om nóg beter zaken te doen. Dit doen we aan de hand van een duurzame B2B marketingmethode. Als specialist werkt TEUN met verschillende specialistische partners samen. Interlingo is daar een goed voorbeeld; ze zijn bekend met de maakindustrie en dat merk je in de kwaliteit van hun vertalingen.

Interlingo vertalingen

Translate.

Communicate.

Connect.

© Interlingo 2021