Interlingo krijgt plaats aan innovatietafel Strijp-T

Als Brainport Eindhoven de ongekroonde koningsregio is van technische innovatie, dan is Strijp-T de residentie. In deze gerenoveerde Philips-fabrieken zitten de creators, makers en innovators die op wereldniveau meespelen in de hightechsector.

Tot zover niets nieuws.

Een beter bewaard geheim van Strijp-T is De Zaak: het collectief van bedrijven dat al die techreuzen en scale-ups ondersteunt en faciliteert. Want met genialiteit en technisch inzicht alleen word je geen wereldspeler. Hightechbedrijven hebben specialisten nodig die meedenken over financiële zaken, marketingcampagnes ontwikkelen en, niet te vergeten, teksten vertalen voor internationale doelmarkten.

Precies om die reden verhuizen wij met Interlingo naar Strijp-T en stappen we in De Zaak. Dankzij deze plaats aan de innovatietafel van hightech Nederland krijgen we de kans om onze technische vertaalkunde daar te leveren waar die nodig is. En omdat we binnenkort letterlijk op een steenworp afstand zitten van onze belangrijkste doelgroep, is de stap naar onze diensten net even wat sneller gemaakt.

  • Wanneer: per 29 juli 2019
  • Waarheen: Strijp-T, Eindhoven

Joël Sigling, directeur Interlingo: “David van Iersel van 24 uur in Bedrijf kwam met het idee van De Zaak en vroeg me of Interlingo mee wilde doen. Dat voelde meteen goed. We zijn gespecialiseerd in technische vertalingen, maar zetten zelf ook neurale netwerken en AI in voor onze Smart Translating methode. Dat sluit dus naadloos aan bij het credo van Strijp-T “create – make – innovate”.

Smart Translating?

Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij technische vertalingen? De beste indruk krijg je door het lezen van ons e-book, waarin je leest over ons stappenplan dat je als hightechbedrijf kunt gebruiken bij de vertaling van al je teksten.

We schreven een white paper over Smart Translating Download nu