Hightech-vertalingen

Eindhoven is de slimste stad van Nederland. Op een relatief klein oppervlakte werken hightech-bedrijven aan nieuwe technologieën en baanbrekende innovaties. 3D printen, robotica, high-precision manufacturing, Internet of Things, agri-food tech: het begint in ons eigen land! Maar hightech-bedrijven kijken verder dan de Nederlandse grens. En dus moet er vertaald worden. Op hightech-niveau.

Met jouw hightech-bedrijf ontwikkel je producten van de bovenste plank. Daarmee zit je in een continue veranderstorm. Er kan steeds meer op technologisch gebied en nieuw blijft nooit lang nieuw. Dit maakt vertaalwerk voor jouw bedrijf een complexe klus. Daarom werken wij met vertalers die gespecialiseerd zijn in hightech-onderwerpen. Mensen die niet alleen een talenknobbel hebben, maar ook weten wat er speelt op technologisch vlak.

Wij combineren slimme en gespecialiseerde vertalers met slimme vertaalgeheugens. Alles wat we vertalen, slaan we op. Zo breiden we onze kennis van technologieën en terminologie dagelijks uit. En dat merk je. Aan de snelheid waarmee we jouw taalgebruik eigen maken, aan de consistentie van onze teksten én de kwaliteit ervan. Zo zetten we hightech in voor hightech!

Voor hightech-bedrijven vertalen wij onder andere:

  • Webcontent
  • Handleidingen
  • Productbrochures
  • Juridische, HR- en financiële documenten

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag, of weet je nog niet goed wat je zoekt? Laat het weten en wij bellen je terug.