top of page
shutterstock_1988007041.jpg
Machinevertaling

Veel technische bedrijven maken voor de producten die ze maken mooie handleidingen, die met aandacht en zorg zijn geschreven. Wil je dezelfde aandacht en zorg voor je vertaalde handleiding? Interlingo is een ervaren vertaalbureau dat het complete vertaalproces voor de vertaling van je handleidingen verzorgt.

Veel bedrijven besteden te weinig tijd aan de vertaling van manuals met matig vertaalde handleidingen als gevolg. Een vertaalde handleiding biedt echter de mogelijkheid om klanten en gebruikers in een ander taalgebied een positieve gebruikservaring te bezorgen. Een handleiding vertalen is niet alleen een noodzaak of een middel om aansprakelijkheid te voorkomen. Het is zeker ook een manier om je als bedrijf te profileren.

Als je zorgt voor een goed vertaalde handleiding, toon je respect voor je klant en laat je zien dat je aandacht hebt voor de totale gebruikservaring van je product. Hiermee kun je de reputatie van je bedrijf een behoorlijke boost geven. Een professionele vertaling van handleidingen leidt tot grotere klantentrouw en een betere beoordeling van het bedrijf dat de vertaling professioneel verzorgt.

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Professioneel je handleiding laten vertalen door Interlingo

Interlingo is een one-stop-shop als het aankomt op handleidingen vertalen. Niet alleen hebben we gespecialiseerde vertalers voor de meest uiteenlopende vakgebieden, we zijn ook in staat om manuals in allerlei bestandstypen te vertalen: Microsoft Word, InDesign, FrameMaker, XML (ook DITA) en allerlei andere file formats. Dat betekent dat de vertaalde handleiding exact dezelfde opmaak krijgt als je bronbestand, waardoor je geen tijd en geld meer hoeft te besteden aan de DTP.

We vertalen onder meer de volgende handleidingen

  • Gebruikershandleidingen

  • Bedieningshandleidingen

  • Onderhoudshandleidingen

  • Instructiehandleidingen

  • Operator manuals

  • Quick Start Guides

De lijst talencombinaties die we aanbieden is zeer uitgebreid, we vertalen regelmatig handleidingen naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en andere West-Europese talen. Ook Oost-Europese talen als Pools, Tsjechisch, Roemeens, Bulgaars en Hongaars komen regelmatig voor. Zelfs Aziatische talen als Chinees, Japans en Koreaans en de links-naar-rechts talen Arabisch en Hebreeuws zijn voor ons geen probleem.

Stuur je handleiding naar ons via dit formulier en ontvang snel een vrijblijvende prijsopgave.

bottom of page