top of page
Chinese.png
Machinevertaling

Voor al je vertalingen Chinees ga je naar vertaalbureau Interlingo

Eén vertaalbureau voor al je Chinese vertalingen? Jazeker, dat bestaat. Interlingo heeft namelijk een wereldwijd netwerk vertalers Traditional en Simplified Chinees en is daarmee thuis in iedere tekst voor elke sector. Als vertaalbureau kennen we het belang van de juiste schrijfwijze, voelen we de toonzetting aan en focussen we op stijl en creativiteit. Daarmee ben je verzekerd van een vertaling die leest alsof het de originele brontekst is.

Vertalen Nederlands Mandarijn en Nederlands Kantonees

Het Mandarijn is een verzamelnaam voor alle Mandarijnse varianten die in China gesproken worden. Het standaardmanadarijn is de meest gesproken variant en wordt ook op scholen onderwezen. Waar het Mandarijn in de noordelijke helft van China wordt gesproken, wordt in Hong Kong en omgeving Kantonees gesproken. Voor zowel vertalers Mandarijn als vertalers Kantonees ben je bij Interlingo aan het juiste adres. Voor iedere vertaling zetten we de vertaler in met de juiste achtergrond voor een vlekkeloze vertaling.

Vertalen Nederlands Mandarijn en Nederlands Kantonees

Voor elke Chinese vertaling hebben we een taalspecialist in huis. We hebben honderden vertalers wereldwijd om jouw tekst van en naar het Chinees te vertalen. In welke sector je ook actief bent.

 

We zijn gespecialiseerd in de volgende teksten:

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Branches en klanten

Interlingo is actief in vrijwel elke sector. Van techniek en retail tot financieel en food. Voor elke sector werken we voor zowel kleine organisaties als marktleiders. In ons 25+-jarig bestaan hebben we een fraaie klantenkring opgebouwd, met namen als VDL Groep, Stork, Vanderlande, Neways en NTS Group.

Technische vertaling Chinees

De technische sector kent geen geheimen voor Interlingo. In deze sector zijn we gestart, groot geworden en hebben we kennis gemaakt met elk specialisme. Van ouderwetse metaalbewerking en machineproductie tot innovatieve technieken, zoals 3D-printen, robotproductie en fotonica. In alle bescheidenheid durven we te stellen dat je geen vertaalbureau vindt met meer technische ervaring. Of het nu gaat om de vertaling Chinees voor je technische handleidingen, manuals en keuringsrapporten of om technische bestekken.

Beëdigde vertaling Chinees

Een tekst met een officiële of juridische status vereist vaak een beëdigde vertaler. Vaak geldt dit voor akten, bewijsstukken, teksten voor rechtszaken, diploma’s, getuigschriften, testamenten en octrooien. Bij Interlingo vind je de juiste beëdigde vertaler Chinees die thuis is in jouw specifieke vakgebied. Vanzelfsprekend kun je ook terecht voor andere taalcombinaties.

Commerciële vertaling Chinees

Het vertalen van commerciële teksten vraagt om creatieve vertalers die zich helemaal inleven in jouw lokale doelgroep. Daarmee weten onze specialisten de verkoop- en overtuigingskracht van jouw brontekst te behouden. Bij Interlingo vind je vertalers Chinees voor al je commerciële teksten, in welke sector je ook actief bent. We vertalen creatieve copy voor je advertentie, folder, brochure, direct mail en elke ander commercieel communicatiemiddel. 

Financiële vertaling Chinees

Interlingo is gespecialiseerd in het vertalen van financiële teksten. Een vakgebied waarin de specialisten schaars zijn. In ons netwerk vind je ervaren vertalers Chinees die thuis zijn in jouw materie. Ze vertalen je financiële rapporten, jaarverslagen, beleggersrapporten, EBI’s, accountantsverslagen, maar ook je financiële artikelen.

Websitevertaling Chinees

Onze vertalers Chinees voor je webteksten zijn echte veelkunners. Ze weten de essentie van je webteksten te behouden, bewaken de ziel van je merkverhaal en zijn scherp op de inhoud van je product- of dienstbeschrijvingen. Bovendien zorgen ze ervoor dat je vertalingen goed vindbaar zijn in Chinese zoekmachines. En ja, desgewenst verzorgen we óók de opmaak van je Chinese webpagina’s. We zorgen ervoor dat deze precies zo worden weergegeven als de originele. Met exact dezelfde opmaak en het behoud van alle links.

Juridische vertaling Chinees

Het vertalen van juridische teksten vraagt om uiterste taalprecisie. En dat kun je alleen overlaten aan ervaren en academische juridische vertalers. Deze vind je bij interlingo. Onze juridische vertalers zijn thuis in het juiste jargon en in elk detail van jouw deelgebied. Daarmee ben je verzekerd van een vertaalde juridische tekst met de juiste terminologie. Of het nu gaat om voorwaarden, een contract, KvK-uittreksel of een juridische akte.

Overige vertalingen

Heb je een Chinese vertaling nodig die je niet op deze pagina terugvindt? Neem gerust contact met ons op, want ongetwijfeld hebben we vertalers in ons wereldwijde vertaalteam die thuis zijn in jouw business. Wist je trouwens dat we ook uit de voeten kunnen met elke bestandsopmaak, van opgemaakte artikelen tot reclame-uitingen, zoals brochures en advertenties? Stuur ons het InDesign-bestand of pdf en we plaatsen de vertalingen op de juiste manier in je opgemaakte document.

Redigeren Chinees

Zoals je leest, kun je onze taalspecialisten inzetten voor elke discipline. Maar ze staan ook klaar om je Chinese teksten te controleren of te redigeren. Ze geven je tekst structuur en logica, maken complexe zinnen eenvoudig en kijken naar terminologie, stijl en taalgebruik. Daarmee heb je gegarandeerd een foutloze en lekker leesbare tekst in het Chinees. 

Proeflezen Chinees

Tekstfouten zijn pijnlijk. Daar kunnen we helder over zijn. Daarom adviseren we iedereen om je Chinese tekst grondig te laten proeflezen door onze vertalers. Zeker als het gaat om een belangrijke publicatie. Onze proeflezers corrigeren fouten in spelling, grammatica en interpunctie. Ze maken hierbij gebruik van waardevolle hulpmiddelen, zoals vertaalgeheugens en terminologiedatabases. Zo blijft je tekst eenduidig en dus helder leesbaar.

Waarom Interlingo

  • De mensen maken het verschil

 

  • Kwaliteit is vanzelfsprekend

 

  • Afspraak = afspraak. Altijd

 

  • We hebben oog voor elkaar en de planeet

 

  • We zijn flexibel en leveren snel

 

  • We leveren communicatie met meerwaarde

  • We zijn een vertaalbureau Nederlands Spaans, maar ook voor vele andere taalcombinaties

bottom of page