top of page
Machinevertaling

Vertaalbureau Interlingo: het bureau voor al je vertalingen Pools

Je zoektocht naar een vertaalbureau voor je Poolse teksten eindigt hier. Interlingo is namelijk thuis in elke taal, dus ook in het Pools. En dankzij onze netwerk met honderden vertalers hebben we taalspecialisten voor alle sectoren. We hebben dus gegarandeerd een vertaler Pools voor jouw expertise.

Een vertaling Pools voor elke tekst

Onze vertaalteams zitten wereldwijd. Daarmee hebben we altijd de juiste specialisten in huis om jouw tekst van en naar het Pools te vertalen. In welke sector je ook actief bent.

 

We zijn gespecialiseerd in de volgende teksten:

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Branches en klanten

Voor elke sector hebben we vertalers voor jouw taal. Van techniek en retail tot financieel en food. Hier werken we voor zowel kleine organisaties, mkb-ers als voor internationale marktleiders. Met onze meer dan 25 jaar ervaring hebben we een fraaie klantenkring opgebouwd, met namen als VDL Groep, Stork, Vanderlande, Neways en NTS Group.

Technische vertaling Pools

Interlingo is een vertrouwd gezicht in de techniek. In deze sector zijn we meer dan 25 jaar actief en kennen elk specialisme. Van ouderwetse metaalbewerking en machineproductie tot innovatieve technieken, zoals 3D-printen, robotproductie en fotonica. Voor deze deelgebieden vertalen elk denkbaar document, van technische handleidingen, manuals en keuringsrapporten tot technische bestekken.

Beëdigde vertaling Pools

Een tekst die een officiële of juridische status heeft, mag meestal alleen vertaald worden door een beëdigde vertaler. Dit geldt voor veel akten, bewijsstukken en teksten voor rechtszaken, maar ook voor diploma’s, getuigschriften, testamenten en octrooien. Bij Interlingo vind je dus altijd de beëdigde vertaler Pools Nederlands voor jouw document. Voor vertalingen Pools én voor elke andere taalcombinatie.

Commerciële vertaling Pools

Commerciële teksten vertalen is een vak apart. Het vraagt om creativiteit en om inlevingsvermogen in de lokale doelgroep. Want alleen dan behoudt je Poolse tekst de verkoop- en overtuigingskracht van je originele copy. Of het nu gaat om een vertaling voor je advertentie, folder, brochure, direct mail of ander communicatiemiddel. 

Financiële vertaling Pools

Vertalers Pools die ook nog eens thuis zijn in de financiële wereld? Die zijn er maar weinig. En degenen die er zijn, zitten in het netwerk van Interlingo. Je kunt zelfs voor elk deelgebied bij ons terecht. Dus zowel voor je vertaling Pools voor jaarverslagen, beleggersrapporten en EBI’s als voor je accountantsverslagen en vertalingen van financiële artikelen.

Websitevertaling Pools

Onze online vertalers weten precies wat nodig voor een succesvolle vertaling van je webteksten. Ze zorgen dat de essentie van je merk ook in het Pools intact blijft, ze zijn scherp op de inhoud van je product- of dienstbeschrijvingen en weten hoe je tekst goed vindbaar wordt via zoekmachines. Bovendien kunnen we de vertaalde teksten op je Poolse website plaatsen. Zo ben je er zeker van dat het ontwerp van je website exact zo oogt als het origineel, van opmaak tot behoud van alle links.

Juridische vertaling Pools

Interlingo staat bekend om haar specialistische juridische vertalers. Naast de Poolse taal kennen ze ook de letter van de Poolse wet. Sterker nog: ze zijn academisch geschoold en hebben allen een juridische achtergrond. Daarmee kun je ze met een gerust hart inzetten voor jouw specifieke deelgebied, van een vertaling voor je contract, KvK-uittreksel tot je juridische akte.

Overige vertalingen

Staat jouw branche niet op deze pagina? Dat betekent niet dat we geen vertaler Pools hebben voor jouw vraagstuk. Want voor elke tekst en iedere taal hebben we een taalspecialist in ons netwerk. Wist je trouwens dat we daarnaast uit de voeten kunnen met elke bestandsopmaak, van opgemaakte artikelen tot reclame-uitingen, zoals brochures en advertenties. Stuur ons het InDesign-bestand of pdf en we plaatsen de vertalingen op de juiste manier in je opgemaakte document.

Redigeren Pools

Interlingo is ook het adres om je Poolse teksten te laten redigeren. Onze vertalers checken je tekst woord voor woord, en zorgen dat er geen spellings- en grammaticale fouten meer in staan. Bovendien controleren we de terminologie, de stijl en het taalgebruik, en zorgen we dat de tekst prettig leest.  

Proofreading Pools

Onze vertalers kun je ook inzetten om je bestaande Poolse teksten te laten proeflezen. Onze taalspecialisten halen alle spellingsfouten eruit, en zorgen ook dat de grammatica en interpunctie klopt. Hierbij maken we altijd gebruik van vertaalgeheugens en terminologiedatabases, zodat al je teksten eenduidig zijn qua terminologie.

Waarom Interlingo

  • De mensen maken het verschil

 

  • Kwaliteit is vanzelfsprekend

 

  • Afspraak = afspraak. Altijd

 

  • We hebben oog voor elkaar en de planeet

 

  • We zijn flexibel en leveren snel

 

  • We leveren communicatie met meerwaarde

  • We zijn een vertaalbureau Nederlands Spaans, maar ook voor vele andere taalcombinaties

bottom of page