top of page

Elke opdracht heeft zijn eigen verhaal.

Cirkel-half-lichtblauw.png
Foto-creactie-schuin.png

Referenties

Bij Interlingo zijn we van vele markten thuis. We bieden een breed scala aan diensten. Dat kan gaan om vertalingen, maar we helpen bedrijven ook bij de creatie van communicatie in andere talen. Voor elke opdracht vinden we de perfecte match. We werken daarbij met vertalers en copywriters die werken vanuit plekken over de hele wereld.

 

Wat ons werk zo mooi maakt is dat elke opdracht weer een eigen verhaal heeft. Door de mensen die het verhaal vertellen en door het doel dat ze willen bereiken. Wij verdiepen ons graag in mensen en hun boodschap aan de wereld. Zo zorgen we dat we door de inzet van onze menselijke expertise meerwaarde geven aan het werk dat we leveren.

 

We delen graag wat van die verhalen met jou. Ontmoet onze klanten en lees wat Interlingo, ook voor jou, kan betekenen.

Vertaalbureau Brabant

Frank Jochems

Marketing Strateeg bij TEUN:

 

"TEUN helpt maakbedrijven om nóg beter zaken te doen. Dit doen we aan de hand van een duurzame B2B marketingmethode. Als specialist werkt TEUN met verschillende specialistische partners samen. Interlingo is daar een goed voorbeeld van; ze zijn bekend met de maakindustrie en dat merk je in de kwaliteit van hun vertalingen.


Onze opdrachtgevers doen zaken over de hele wereld. Hoogwaardig vertaalwerk kan daarom net het verschil maken in de marketing van onze klanten. Wij weten wat te communiceren en Interlingo zorgt voor een perfect afgestemde vertaling. De dienstverlening is bovendien heel prettig, flexibel en klantgericht. Wat ons betreft een goed voorbeeld van synergie.​"

Vertaalbureau Brabant

“Interlingo helpt opdrachtgevers van TEUN - Marketing Maakindustrie aan professionele vertalingen”

Teun
Vertaalbureau Brabant

Bart Koolen

Directeur Explose:
 

"Toen het team van Interlingo mij vroeg een leuk stukje over onze samenwerking te schrijven hoefde ik niet lang na te denken.

Ik ben nog eens even in mijn archief gedoken en kwam er achter dat Explose al vanaf 2011 met dit professionele vertaalbureau samenwerkt. 10 jaar dus… dan mag je elkaar wel “partners” gaan noemen. Al deze jaren hebben wij het warme en persoonlijke contact van het team ontzettend gewaardeerd. Daarnaast verdiepen de mensen van Interlingo zich nog in een opdracht, werken ze pragmatisch, accuraat en leveren uitstekend vertaalwerk op.

Ik kijk er dan ook naar uit om de volgende 10 jaren nóg intensiever met elkaar samen te werken."

Explose 1.jpg

“Na 10 jaar samenwerking mag je elkaar wel partners noemen...”

Explose
Holla Advocaten.png

Ferry Weelen

Partner bij Holla Advocaten:

 

Al sinds het begin van de jaren ’90 maakt Holla Advocaten met genoegen gebruik van de vertaaldiensten zoals aangeboden door Interlingo. Voor de nog steeds groeiende internationale ( proces ) praktijk is de samenwerking met Interlingo van groot belang. De juridische vertalingen door native speakers zijn op maat gemaakt en voldoen aan de behoeftes van de ondernemers die wij bijstaan. Natuurlijk geldt dat voor processtukken zoals dagvaardingen maar ook bijvoorbeeld voor algemene voorwaarden.

 

Bij juridische en ook bij technische vertalingen voor onze cliënten komt het aan op de nuancering, een ongelukkig gekozen term of zinsvolgorde kan al aanleiding vormen voor geschillen of aansprakelijkheden. Een ondernemer die zich serieus neemt, bezuinigt niet op vertaalkosten maar ziet het belang van een deugdelijke vertaling in.  Positief is ook, dat de vertalers van Interlingo altijd kritisch zijn over de aangeleverde bronteksten, als daarin onduidelijkheden staan of zinnen grammaticaal niet goed lopen, nemen ze contact op. Kortom Interlingo denkt mee, is altijd kritisch, levert goed – en snel – werk !

Ferry Weelen.jpg

“Bij juridische vertalingen komt het aan op de nuancering…”

Holla
Logo Marvu.jpg

Rens van Heesch

Sales Manager Marvu Foodprocessing Equipment
 

"Marvu heeft een lange samenwerking met Interlingo.

Interlingo verzorgt onder andere de vertalingen voor handleidingen horend bij onze machines.

Er wordt gezorgd voor goede technisch onderlegde vertalingen wat resulteert in goede kwaliteit.

 

Sinds mijn start bij Marvu heb ik altijd prettig samengewerkt met Interlingo. Flexibiliteit en een goede service staan voorop, naast de eerder vermelde kwaliteit!"

Marvu_Rens_edited.jpg

“Er wordt gezorgd voor goede technisch onderlegde vertalingen wat resulteert in goede kwaliteit...”

Marvu

Translate. Communicate. Connect.

bottom of page