top of page
Machinevertaling

Je zoekt één vertaalbureau voor al je vertalingen Hongaars?

Gevonden! Interlingo is hét vertaalbureau voor al je vertalingen Hongaars. In welke sector je ook actief bent. Met ons wereldwijde netwerk van taalspecialisten hebben we altijd de vertaler die thuis is in jouw specialisme. En vanzelfsprekend voelt hij of zij ook de toonzetting goed aan, evenals de stijl en essentie van je document. Met deze zorgvuldige aanpak zijn we thuis in iedere tekst. Voor vertalingen naar het Hongaars, maar ook voor andere taalcombinaties. 

Hongaars Nederlands vertaler en vice versa voor elke tekst

Interlingo heeft voor elke vertaling Hongaars een taalspecialist in huis. In ons netwerk zitten honderden vertalers wereldwijd. En dus ook de specialist om jouw tekst van of naar het Hongaars te vertalen. In welke sector je ook actief bent.

 

We zijn gespecialiseerd in de volgende teksten:

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Branches en klanten

Als je naar onze klantenkring kijkt, zal je opvallen dat we in elke sector actief zijn. Van techniek en retail tot financieel en food. Én dat we werken voor zowel kleine organisaties als marktleiders. Daarmee hebben we in ons 25+-jarig bestaan een fraaie klantenkring opgebouwd, met namen als VDL Groep, Stork, Vanderlande, Neways en NTS Group.

Technische vertaling Hongaars

De sector waar we het meest voor vertalen is de technische branche. We kennen elk specialisme en staan bekend als ’s lands meest ervaren technische vertaler. Met ervaring in ouderwetse metaalbewerking en machineproductie tot innovatieve technieken, zoals 3D-printen, robotproductie en fotonica. We vertalen voor deze disciplines elk denkbaar document, van technische handleidingen, manuals en keuringsrapporten tot technische bestekken.

Beëdigde vertaling Hongaars

Akten, bewijsstukken, teksten voor rechtszaken, diploma’s, getuigschriften, testamenten en octrooien: het zijn stuk voor stuk teksten met een officiële of juridische status. Vaak mogen deze alleen vertaald worden door beëdigde vertalers. Bij Interlingo vind je altijd de juiste beëdigde vertaler Grieks voor jouw specifieke vraagstuk. En ook voor beëdigde vertalingen in andere taalcombinaties ben je bij Interlingo aan het juiste adres.

Commerciële vertaling Hongaars

Een commerciële tekst in het Hongaars vertalen, laten we bij Interlingo over aan onze creatieve vertalers. Taalspecialisten die zich kunnen inleven in de Hongaarse doelgroep en cultuur, en zo de verkoop- en overtuigingskracht van je brontekst weten te behouden. Of het nu gaat om een vertaling voor je advertentie, folder, brochure, direct mail of andere commercieel communicatiemiddel. 

Financiële vertaling Hongaars

Bij Interlingo hebben we aardig wat financiële vertalers Hongaars in het netwerk. En dat mag best bijzonder genoemd worden, want dergelijke taalspecialisten zijn schaars. Onze financiële vertalers hebben elke hun eigen specialisme, waardoor je altijd een vertaler krijgt die thuis is in jouw materie. Van financiële rapporten, jaarverslagen en beleggersrapporten tot EBI’s, accountantsverslagen, en financiële artikelen.

Websitevertaling Hongaars

Het vertalen van een webtekst is een veelzijdig specialisme. De vertaler dient de essentie van de webteksten aan te voelen, de ziel van het merkverhaal te bewaken en ook de product- of dienstbeschrijvingen feitelijk juist te vertalen. Bovendien leest Google mee en moeten de vertaalde teksten SEO-proof zijn. Naast al deze specialismen kunnen we er óók voor zorgen dat de vertaalde website precies zo wordt weergegeven als de originele. Met exact dezelfde opmaak en het behoud van alle links.

Juridische vertaling Hongaars

Heb je een juridische vertaling Hongaars nodig? Dan leggen we deze neer bij onze ervaren en academische juridische vertalers. Zij verstaan de letter en geest van de wet en zijn dus thuis in het juridisch jargon en in elk specialistisch detail van hun deelgebied. Je kunt dus rekenen op een vertaalde juridische tekst met de juiste terminologie en wetmatigheid. Of het nu gaat om voorwaarden, een contract, KvK-uittreksel of een juridische akte.

Overige vertalingen

Staat jouw gewenste Hongaarse vertaling niet benoemd op deze pagina? Geen nood, want in ons wereldwijde vertaalteam zit ongetwijfeld ook de vertaler Hongaars die jij zoekt. Wist je trouwens dat onze taalspecialisten ook uit de voeten kunnen met elke bestandsopmaak, van opgemaakte artikelen tot reclame-uitingen, zoals brochures en advertenties? Stuur ons het InDesign-bestand of pdf en we plaatsen de vertalingen op de juiste manier in je opgemaakte document.

Redigeren Hongaars

Naast het vertalen van je tekst kun je onze vertalers ook inzetten om je Hongaarse teksten te redigeren. Tijdens deze controleslag brengen ze structuur aan in je tekst, maken ze complexe zinnen prettig leesbaar en lopen ze de gebruikte terminologie, stijl en taalgebruik door. Dit alles geeft je de zekerheid van een correcte, Hongaarse tekst. 

Proeflezen Hongaars

Tekstfouten zijn not done. Het staat slordig en het komt je imago als afzender niet ten goede. Laat je Hongaarse teksten daarom proeflezen voordat je ze publiceert. Onze proeflezers Hongaars checken de spelling, grammatica en interpunctie, en worden hierbij geholpen door vertaalgeheugens en terminologiedatabases. Deze kleine investering geeft je de zekerheid van een foutloze tekst.

Waarom Interlingo

  • De mensen maken het verschil

 

  • Kwaliteit is vanzelfsprekend

 

  • Afspraak = afspraak. Altijd

 

  • We hebben oog voor elkaar en de planeet

 

  • We zijn flexibel en leveren snel

 

  • We leveren communicatie met meerwaarde

  • We zijn een vertaalbureau Nederlands Spaans, maar ook voor vele andere taalcombinaties

bottom of page