top of page
Vertalingen maakindustrie

Maakindustrie.

Weinig sectoren zijn zo internationaal georiënteerd als de maakindustrie. Je grondstoffen en onderdelen komen vanuit elke uithoek van de wereld en ook de eindproducten gaan massaal de grens over. En alle gebruikers wil je exact dezelfde boodschap meegeven, ongeacht hun nationaliteit. Dit vraagt om vertalingen die de technische kennis foutloos overbrengt en de lezer instrueert met krachtige en eenvoudige communicatie.

Onze ervaren vertaalexperts verstaan je beoogde taal, maar ook jouw vak. Ze zijn thuis in je jargon, begrijpen de technische nuances en weten deze zo eenvoudig mogelijk over te brengen. Of het nu gaat om de werking van een aandrijfas of over de werking van een machine. We zetten jouw technische teksten foutloos om in de gewenste taal en in de juiste context.

Vertalingen maakindustrie

Effectief en slim vertalen

Met onze teksten ben je er zeker van dat je partners, distributeurs en klanten veilig aan de slag gaan met je producten. Als waardevol hulpmiddel werken onze gespecialiseerde vertalers met vertaalgeheugens. Dit zijn slimme databases waarin we alle vertalingen en vakkennis opslaan. Zo vinden we bestaande vertalingen en terminologie eenvoudig terug én bouwen we kennis op over jouw manier van communiceren.

Voor de maakindustrie vertalen we onder andere:

bottom of page