top of page

Interlingo werkt vanuit Eindhoven, de slimste stad van Nederland. Op dit relatief kleine oppervlakte werken hightechbedrijven aan nieuwe technologieën en baanbrekende innovaties. Van 3D-printen, robotica en high-precision manufacturing tot Internet of Things en agri-foodtech. Deze Hollandse glorie wordt wereldwijd geprezen. En dat legt de lat hoog voor onze vertalingen. Om precies te zijn, op hightechniveau.

Als hightechbedrijf verandert je wereld continu. Wat nieuw is, blinkt maar even. En ver vooruitdenken, is de norm. Dit maakt vertalen voor jouw bedrijf tot een complexe klus die je alleen de beste specialisten toevertrouwt. Mensen die thuis zijn in taal, maar die ook weten wat er speelt op technologisch vlak.

Hightech vertalingen

De beste specialisten en de slimste technieken

Bij Interlingo staan ervaren vertaalspecialisten voor je klaar. Naast hun eigen kennis en kunde gebruiken ze slimme vertaalgeheugens. Hierin wordt je tekst opgeslagen, waardoor onze taalkennis over jouw technologie per vertaling groeit. Dat merk je aan de snelheid waarmee we jouw taalgebruik eigen maken, aan de consistentie van onze teksten én aan de kwaliteit van het eindresultaat. Mogelijk gemaakt door en voor de hightech.

Voor hightechbedrijven vertalen we onder andere:

bottom of page