top of page
Machinevertaling

Vertaalbureau Interlingo, voor al je vertalingen Noors

Vertaalbureau Interlingo is thuis in elke sector en iedere taalcombinatie. Dus ook voor je vertaling Noors kun je bij ons terecht. Onze professionele vertalers hebben elke hun eigen specialisme. Je krijgt dus altijd een vertaler die jouw expertise snapt, en vanzelfsprekend de taal, stijl en toonzetting haarfijn aanvoelt. 

Een vertaling Noors voor elke tekst

Onze vertaalteams zitten wereldwijd. Daarmee hebben we altijd de juiste specialisten in huis om jouw tekst van en naar het Noors te vertalen. In welke sector je ook actief bent.

 

We zijn gespecialiseerd in de volgende teksten:

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Branches en klanten

We zijn een Noors vertaalbureau dat werkt voor iedere sector. Van techniek en retail tot financieel en food. We werken voor zowel kleine organisaties, mkb-ers als voor internationale marktleiders. Met onze jarenlange ervaring hebben we een fraaie klantenkring opgebouwd, met namen als VDL Groep, Stork, Vanderlande, Neways en NTS Group.

Technische vertaling Noors

De technische sector is waar het allemaal begon voor Interlingo. Hier liggen onze roots en kennen we elke sector en niche. Van ouderwetse metaalbewerking en machineproductie tot innovatieve technieken, zoals 3D-printen, robotproductie en fotonica. Met deze lange en brede ervaring kun je ons inzetten voor al je vertalingen Noors, van technische handleidingen, manuals en keuringsrapporten, maar ook technische bestekken. In het Noors, maar ook in iedere andere taal.

Beëdigde vertaling Noors

Tekst die een officiële of juridische status hebben, moeten meestal door een beëdigde vertaler worden vertaald. Of het nu gaat om akten, bewijsstukken en teksten voor rechtszaken of om diploma’s, getuigschriften, testamenten en octrooien. De beëdigde vertaler voor jouw specifieke document vind je bij Interlingo. Voor een officiële vertaling Nederlands Noors, maar ook voor andere taalcombinaties.

Commerciële vertaling Noors

Commerciële teksten laat je niet zomaar één op één vertalen. Want de kans is groot dat je tekst de overtuigingskracht en ziel verliest. Daarom zetten we voor commerciële teksten altijd creatieve vertalers in met inlevingsvermogen in de lokale doelgroep. We hebben voor iedere taalcombinatie een vertaler die garant staat voor een tekst die leest alsof het de originele is. Of het nu gaat om een vertaling voor je advertentie, folder, brochure, direct mail of ander communicatiemiddel. 

Financiële vertaling Noors

Financiële vertalers zijn lastig te vinden, zeker voor de taalcombinatie Nederlands Noors. Bij Interlingo hebben we gelukkig diverse taalspecialisten in huis die je kunt inzetten voor je financiële vertaling.  Voor elke denkbare discipline. Van vertalingen voor jaarverslagen, beleggersrapporten, EBI’s, accountantsverslagen tot vertalingen van financiële artikelen.

Websitevertaling Noors

Een website vertalen vraagt om meerdere specialismen. De vertaler moet de essentie, toon en stijl van je merk behouden, maar ook je product- of dienstbeschrijvingen feitelijk juist vertalen. Daarnaast dienen de teksten goed vindbaar te zijn via Google. Naast deze specialismen kunnen we ook je vertaalde teksten op je Noorse website plaatsen. We zorgen ervoor dat het ontwerp van je website volledig intact blijft, van opmaak tot behoud van alle links.

Juridische vertaling Noors

Een juridische vertaling dient, net als het origineel, te stroken met de lokale wetgeving. En dat kun je alleen overlaten aan academische vertalers met een juridische achtergrond. Ook deze taalspecialisten zitten in het netwerk van Interlingo. Voor elk denkbaar deelgebied, van een vertaling voor je contract, KvK-uittreksel tot je juridische akte.

Overige vertalingen

Zoek je een vertaler Noors, maar staat jouw vakgebied niet beschreven op deze pagina? Neem ook dan contact met ons op, want voor jouw vraagstuk hebben we ongetwijfeld de vertaler met de juiste expertise. Wist je trouwens dat we ook uit de voeten kunnen met elke bestandsopmaak, van opgemaakte artikelen tot reclame-uitingen, zoals brochures en advertenties. Stuur ons het InDesign-bestand of pdf en we plaatsen de vertalingen op de juiste manier in je opgemaakte document.

Redigeren Noors

Onze vertalers Noors zijn echte taalspecialisten. Je kunt ze daarom ook inzetten om je Noorse tekst te laten redigeren. Ze controleren je document op terminologie, stijl en taalgebruik, halen spellingsfouten en grammaticale fouten eruit en vereenvoudigen moeilijk leesbare zinnen. Je bent dus verzekerd van een foutloze Noorse tekst die prettig leest.

Proofreading Noors

Onder een publicatie met taalfouten heb je liever niet je naam staan. Daarom adviseren we om je Noorse tekst altijd te laten proeflezen. Onze correctors onderscheppen alle fouten in spelling, grammatica en interpunctie. Hierbij worden ze geholpen door vertaalgeheugens en terminologiedatabases, zodat al je teksten eenduidig blijven.

Waarom Interlingo

  • De mensen maken het verschil

 

  • Kwaliteit is vanzelfsprekend

 

  • Afspraak = afspraak. Altijd

 

  • We hebben oog voor elkaar en de planeet

 

  • We zijn flexibel en leveren snel

 

  • We leveren communicatie met meerwaarde

  • We zijn een vertaalbureau Nederlands Spaans, maar ook voor vele andere taalcombinaties

bottom of page