top of page
Machinevertaling

Voor al je vertalingen Roemeens heb je genoeg aan één vertaalbureau: Interlingo

Een vertaalbureau dat al je teksten kan vertalen naar het Roemeens? Die heb je zojuist gevonden. Wij zijn Interlingo. Een vertaalbureau met jarenlange ervaring in elke denkbare sector. Ons grote netwerk vertalers strekt zich uit over de hele wereld, waardoor we elke taal en ieder document kunnen vertalen. Daarmee hebben we altijd een vertaler Roemeens die thuis is in jouw expertise.

Een vertaling Roemeens voor elke tekst

Onze vertaalteams zitten wereldwijd. Daarmee hebben we altijd de juiste specialisten in huis om jouw tekst van en naar het Roemeens te vertalen. In welke sector je ook actief bent.

 

We zijn gespecialiseerd in de volgende teksten:

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Branches en klanten

Voor elke sector hebben we vertalers die thuis zijn in jouw taal. Van techniek en retail tot financieel en food. Hier werken we voor zowel kleine organisaties, mkb-ers als voor internationale marktleiders. Met onze meer dan 25 jaar ervaring hebben we een mooie klantenkring opgebouwd, met namen als VDL Groep, Stork, Vanderlande, Neways en NTS Group.

Technische vertaling Roemeens

Interlingo en de technische sector zijn al decennialang een vertrouwde combinatie. We zijn bekend in elk deelgebied. Van ouderwetse metaalbewerking en machineproductie tot innovatieve technieken, zoals 3D-printen, robotproductie en fotonica. Je kunt dan ook voor elk document en iedere gewenste taal bij ons terecht, van technische handleidingen, manuals en keuringsrapporten tot technische bestekken.

Beëdigde vertaling Roemeens

Een tekst met een officiële of juridische status, mag meestal alleen vertaald worden door een beëdigde vertaler. Dit geldt voor veel akten, bewijsstukken en teksten voor rechtszaken, maar ook voor diploma’s, getuigschriften, testamenten en octrooien. Bij Interlingo hebben we voor elk document de juiste beëdigde vertaler Roemeens Nederlands en vice versa in huis. Voor vertalingen Roemeens, maar ook voor andere taalcombinaties.

Commerciële vertaling Roemeens

jouw originele tekst met behoud van verkoopkracht weet om te zetten voor de Roemeense lezer. Deze creatieve taalspecialisten vind je bij Interlingo. Of het nu gaat om een vertaling voor je advertentie, folder, brochure, direct mail of ander communicatiemiddel. 

Financiële vertaling Roemeens

Daarom zijn we bij Interlingo trots dat ze in ons netwerk zitten. Voor elk financieel deelgebied hebben we de juiste vertaler Roemeens. Van jaarverslagen, beleggersrapporten, EBI’s, accountantsverslagen tot vertalingen van financiële artikelen.

Websitevertaling Roemeens

Een goede webtekst is creatief en compact geschreven, het schept duidelijkheid over je aanbod en is ook nog eens goed vindbaar via zoekmachines. Onze online vertalers houden met al deze facetten rekening bij de vertaling van je webteksten Roemeens. Bovendien kunnen ze ook nog je vertaalde teksten op je Roemeens website plaatsen. Met behoud van het ontwerp van je website. Van opmaak tot het correct overzetten van alle links.

Juridische vertaling Roemeens

Ons netwerk telt veel specialistische juridische vertalers Roemeens. Ze zijn thuis in de Roemeense wetgeving en taal, academisch geschoold en hebben allen een juridische achtergrond. Daarmee kun je Interlingo voor elk denkbaar document inschakelen, van een vertaling voor je contract, KvK-uittreksel tot je juridische akte.

Overige vertalingen

Ben je actief in een branche die niet op deze pagina staat? Neem dan even contact met ons op. Want met onze 25 jaar ervaring is geen branche onbekend bij ons. Wist je trouwens dat we daarnaast uit de voeten kunnen met elke bestandsopmaak, van opgemaakte artikelen tot reclame-uitingen, zoals brochures en advertenties. Stuur ons het InDesign-bestand of pdf en we plaatsen de vertalingen op de juiste manier in je opgemaakte document.

Redigeren Roemeens

Naast vertalen, zijn we ook gespecialiseerd in het redigeren van je Roemeense teksten. Onze Roemeense taalspecialisten checken je volledige tekst en zorgen dat er geen spellingsfouten of grammaticale onjuistheden in staan. Daarnaast controleren we de tekst op terminologie, stijl en taalgebruik en zorgen we ervoor dat je een prettige leesbare tekst ontvangt.

Proeflezen Roemeens

Als specialist in de Roemeense taal kun je Interlingo ook inschakelen om je teksten te laten proeflezen. We doorlopen je volledige document, halen elke spellingsfout eruit en zorgen dat de grammatica en interpunctie klopt. Bij het proeflezen gebruiken we standaard vertaalgeheugens en terminologiedatabases, zodat al je teksten ook nog eens eenduidig zijn qua terminologie.

Waarom Interlingo

  • De mensen maken het verschil

 

  • Kwaliteit is vanzelfsprekend

 

  • Afspraak = afspraak. Altijd

 

  • We hebben oog voor elkaar en de planeet

 

  • We zijn flexibel en leveren snel

 

  • We leveren communicatie met meerwaarde

  • We zijn een vertaalbureau Nederlands Spaans, maar ook voor vele andere taalcombinaties

bottom of page