top of page
Machinevertaling

Voor al je vertalingen Deens ga je naar vertaalbureau Interlingo

Je leest het goed: er bestaat één vertaalbureau dat al je Deense vertalingen kan verzorgen. Wij zijn Interlingo en thuis in iedere tekst. Dankzij ons wereldwijde netwerk vertalers hebben we voor ieder vakgebied de juist taalspecialist. Vertalers die het belang kennen van de juiste schrijfwijze. Die jouw specialismen snappen, de toonzetting aanvoelen en focussen op stijl en creativiteit. Kortom: met Interlingo ben je verzekerd van een vertaling die leest alsof het de brontekst is.

Een Deense vertaling voor elk vakgebied

Voor elke Deense vertaling hebben we een taalspecialist in huis. We hebben honderden vertalers wereldwijd om jouw tekst van en naar het Deens te vertalen. In welke sector je ook actief bent.

 

We zijn gespecialiseerd in de volgende teksten:

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Branches en klanten

Interlingo is actief in vrijwel elke sector. Van techniek en retail tot financieel en food. Voor elke sector werken we voor zowel kleine organisaties als marktleiders. In ons 25+-jarig bestaan hebben we een fraaie klantenkring opgebouwd, met namen als VDL Groep, Stork, Vanderlande, Neways en NTS Group.

Technische vertaling Deens

In de technische sector zijn we gepokt en gemazeld. Hier liggen onze roots en zijn we tot op heden volop actief. Van ouderwetse metaalbewerking en machineproductie tot innovatieve technieken, zoals 3D-printen, robotproductie en fotonica. We durven zelfs te stellen dat Interlingo hét vertaalbureau is met verreweg de meeste technische ervaring. Of het nu gaat om je vertaling Deens voor technische handleidingen, manuals en keuringsrapporten of om je technische bestekken.

Beëdigde vertaling Deens

Onze beëdigde vertalers buigen zich over elke tekst met een officiële of juridische status. Vaak gaat het om akten, bewijsstukken, teksten voor rechtszaken, diploma’s, getuigschriften, testamenten en octrooien. Bij Interlingo vind je de juiste beëdigde vertaler Deens die ook thuis is in jouw specifieke vakgebied. Op zoek naar andere taalcombinaties dan Nederlands Deens? We hebben voor vrijwel elke taal de juiste beëdigde vertaler.

Commerciële vertaling Deens

Een commerciële tekst vertalen, is een creatief specialisme dat onze vertalers tot in de puntjes beheersen. Ze leven zich in jouw doelgroep in, en weten precies hoe ze de verkoop- en overtuigingskracht van jouw brontekst moeten behouden. In welke sector je ook actief bent. We vertalen de creatieve copy voor je advertentie, folder, brochure, direct mail en elke ander commercieel communicatiemiddel. 

Financiële vertaling Deens

Interlingo is een vertrouwd gezicht voor veel kleine en grote financiële instellingen. Dit is te danken aan ons sterke netwerk financiële vertalers Deens. Specialisten die schaars zijn in de markt, maar die wij snel voor je kunnen inzetten. Ons netwerk heeft vertalers die thuis zijn in jouw specialismen. Van financiële rapporten, jaarverslagen, beleggersrapporten, EBI’s, accountantsverslagen, maar ook je financiële artikelen.

Websitevertaling Deens

Een website vertalen in het Deens vraagt aardig wat van onze vertalers. Ze dienen de essentie van je webteksten te bewaken, je merkverhaal in zijn waarde te laten en je productbeschrijvingen feitelijk juist te vertalen. Bovendien dienen je vertalingen goed vindbaar te zijn in zoekmachines. En ja, desgewenst verzorgen we óók de opmaak van je Deense webpagina’s. Met exact dezelfde opmaak als het origineel en het behoud van alle links.

Juridische vertaling Deens

ervaring en een academische, juridische achtergrond. Deze pure specialisten vind je bij Interlingo. Ze zijn thuis in jouw jargon en in elk detail van je deelgebied. Daarmee ben je verzekerd van een vertaalde juridische tekst met de juiste terminologie. Of het nu gaat om voorwaarden, een contract, KvK-uittreksel of een juridische akte.

Overige vertalingen

Staat jouw gewenste Deense vertaling niet op deze pagina? Geen nood. Neem even contact met ons op, want ongetwijfeld hebben we ook de vertalers die thuis zijn in jouw business. Wist je trouwens dat we ook uit de voeten kunnen met elke bestandsopmaak, van opgemaakte artikelen tot reclame-uitingen, zoals brochures en advertenties? Stuur ons het InDesign-bestand of pdf en we plaatsen de vertalingen op de juiste manier in je opgemaakte document.

Redigeren Deens

Met ons netwerk vertalers Deens zijn we thuis in elke discipline. Daarnaast kun je ons inschakelen om je Deense teksten te controleren of te redigeren. We geven je tekst de structuur en logica die het verdient, maken complexe zinnen helder leesbaar en focussen op terminologie, stijl en taalgebruik. Het resultaat: een foutloze en goed leesbare tekst in het Deens. 

Proeflezen Deens

Tekstfouten zijn een doorn in het oog. Voor ons als taalpurist, maar ook voor de lezer. Laat je Deense teksten daarom altijd proeflezen voordat je het gaat publiceren. Onze proeflezers corrigeren fouten in spelling, grammatica en interpunctie. En dankzij het gebruik van waardevolle hulpmiddelen, zoals vertaalgeheugens en terminologiedatabases, blijf je tekst ook eenduidig en uniform in terminologie. En dat komt de leesbaarheid sterk ten goede.

Waarom Interlingo

  • De mensen maken het verschil

 

  • Kwaliteit is vanzelfsprekend

 

  • Afspraak = afspraak. Altijd

 

  • We hebben oog voor elkaar en de planeet

 

  • We zijn flexibel en leveren snel

 

  • We leveren communicatie met meerwaarde

  • We zijn een vertaalbureau Nederlands Spaans, maar ook voor vele andere taalcombinaties

bottom of page