top of page
Machinevertaling

Interlingo: het vertaalbureau voor al je vertalingen in het Bulgaars

Zoek je naar een professioneel vertaalbureau voor je vertalingen Bulgaars? En werk je het liefst met één bureau dat je helpt bij al je Bulgaarse teksten? Dan ben je bij Interlingo aan het juiste adres. Als professioneel vertaalbureau kennen we het belang van de juiste schrijfwijze voor al je zakelijke communicatie. We snappen de inhoud, voelen de toonzetting aan en focussen ook op stijl en creativiteit. Met deze zorgvuldige aanpak zijn we thuis in elke taal en iedere tekst. 

Een vertaler Bulgaars Nederlands en vice versa voor elke tekst

Voor elke Bulgaarse vertaling hebben we een taalspecialist in ons netwerk. We hebben honderden vertalers wereldwijd om jouw tekst van en naar het Bulgaars te vertalen. In welke sector je ook actief bent.

 

We zijn gespecialiseerd in de volgende teksten:

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Branches en klanten

Interlingo is een vertrouwd gezicht in elke sector. Van techniek en retail tot financieel en food. Voor elke branche werken we voor zowel kleine organisaties als marktleiders. In ons 25+-jarig bestaan hebben we een fraaie klantenkring opgebouwd, met namen als VDL Groep, Stork, Vanderlande, Neways en NTS Group.

Technische vertaling Bulgaars

De roots van Interlingo liggen in de technische sector. Onze eerste vertaling ooit was voor een technisch bedrijf, waarna vele volgden. Vandaag de dag zijn we ’s lands meest ervaren technische vertaler, thuis in vrijwel elke discipline. Van ouderwetse metaalbewerking en machineproductie tot innovatieve technieken, zoals 3D-printen, robotproductie en fotonica. Neem dus gerust contact op voor je technische vertaling Bulgaars. Of het nu gaat om handleidingen, manuals en keuringsrapporten of om technische bestekken.

Beëdigde vertaling Bulgaars

Voor teksten met een officiële of juridische status heb je in de regel een beëdigde vertaler Bulgaars nodig. Dit geldt voor veel akten, bewijsstukken, teksten voor rechtszaken, diploma’s, getuigschriften, testamenten en octrooien. Bij Interlingo vind je de juiste beëdigde vertaler Bulgaars Nederlands en andersom voor jouw specifieke vakgebied. En dat geldt ook voor andere taalcombinaties.

Commerciële vertaling Bulgaars

Onze vertalers voor commerciële teksten zijn creatief en hebben volop inlevingsvermogen in jouw Bulgaarse doelgroep. Daarmee weten ze de verkoop- en overtuigingskracht van jouw brontekst te behouden. Je vindt bij Interlingo voor elke commerciële tekst en iedere sector een inhoudelijke taalspecialist. Ze vertalen jouw creatieve copy en zorgen ervoor dat het wegleest alsof het de originele tekst is. Of het nu gaat om een vertaling voor je advertentie, folder, brochure, direct mail of ander communicatiemiddel. 

Financiële vertaling Bulgaars

Een financiële tekst vertalen is een specialisme waar maar weinig vertalers over beschikken. We prijzen ons daarom gelukkig dat wij in ons netwerk beschikken over ervaren financiële taalspecialisten. Ze zijn thuis in jouw materie en vertalen je financiële rapporten, jaarverslagen, beleggersrapporten, EBI’s, accountantsverslagen, maar ook je financiële artikelen.

Websitevertaling Bulgaars

Bij het vertalen van een webtekst komt veel kijken. Zo dien je als vertaler de essentie van de webteksten en de ziel van het merkverhaal te behouden. Daarnaast moeten de product- of dienstbeschrijvingen feitelijk kloppen en vertaal je ook nog voor de vindbaarheid op Google. Al deze vaardigheden vind je bij de vertalers Bulgaars van Interlingo. Daarnaast zorgen we ervoor dat de vertaalde website precies zo wordt weergegeven als de originele. Met exact dezelfde opmaak en het behoud van alle links.

Juridische vertaling Bulgaars

In de juridische wereld telt de letter van de wet. Dit betekent dat je tekst zeer nauwkeurig vertaald moet worden. En dat kun je alleen overlaten aan ervaren en academische juridische vertalers. Bij Interlingo vind je de allerbeste. Ze zijn thuis in het juridische jargon en in elk detail van hun deelgebied. Daarmee ben je verzekerd van een vertaalde juridische tekst met de juiste terminologie. Of het nu gaat om voorwaarden, een contract, KvK-uittreksel of een juridische akte.

Overige vertalingen

Heb je een andere Bulgaarse vertaling nodig die niet op deze pagina staat? Neem gerust contact met ons op, want ongetwijfeld hebben we vertalers in ons wereldwijde vertaalteam die thuis zijn in jouw business. Wist je trouwens dat we ook uit de voeten kunnen met elke bestandsopmaak, van opgemaakte artikelen tot reclame-uitingen, zoals brochures en advertenties? Stuur ons het InDesign-bestand of pdf en we plaatsen de vertalingen op de juiste manier in je opgemaakte document.

Redigeren Bulgaars

Onze vertalers Bulgaars zijn ook inzetbaar voor het controleren of redigeren van je tekst. Ze structureren je tekst, maken complexe zinnen eenvoudig en kijken naar terminologie, stijl en taalgebruik. Daarmee heb je gegarandeerd een foutloze en lekker leesbare tekst in het Bulgaars. 

Proeflezen Bulgaars

Elke tekstfout, hoe klein ook, doet afbreuk aan de inhoud en aan de status van jou als afzender. Laat daarom je Bulgaarse tekst grondig proeflezen door onze vertalers, zodat je zeker bent van een foutloze publicatie. Onze proeflezers corrigeren fouten in spelling, grammatica en interpunctie. Hierbij worden ze geholpen door waardevolle hulpmiddelen, zoals vertaalgeheugens en terminologiedatabases. Zo blijft je tekst eenduidig en gaat de strekking van je verhaal niet verloren.

Waarom Interlingo

  • De mensen maken het verschil

 

  • Kwaliteit is vanzelfsprekend

 

  • Afspraak = afspraak. Altijd

 

  • We hebben oog voor elkaar en de planeet

 

  • We zijn flexibel en leveren snel

 

  • We leveren communicatie met meerwaarde

  • We zijn een vertaalbureau Nederlands Bulgaars, maar ook voor vele andere taalcombinaties

bottom of page