top of page
shutterstock_20009488356.jpg
Machinevertaling

Gevonden! Jouw professionele vertaalbureau voor vertalingen in het Engels

Ben je op zoek naar een professioneel vertaalbureau dat uitblinkt in de Engelse taal? Een vertaalbureau dat begrijpt hoe belangrijk een juiste schrijfwijze is voor je zakelijke communicatie? Dat aanvoelt dat het draait om de inhoud, maar ook om de tone of voice, stijl en creativiteit? Dan stellen wij ons graag voor. Wij zijn Interlingo, thuis in elke taal en iedere tekst.  

Een Engelse vertaling voor elke tekst

Wat voor Engelse vertaling je ook nodig hebt, bij Interlingo hebben we vertaalteams wereldwijd met honderden specialisten voor professionele vertalingen van en naar het Engels. We hebben dus altijd een vertaler die jouw vak en gewenste taal beheerst.

 

We zijn gespecialiseerd in de volgende teksten:

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Branches en klanten

Interlingo is thuis in vrijwel elke sector. Van techniek en retail tot financieel en food. Voor elke sector werken we voor zowel kleine organisaties als marktleiders. In ons 25+-jarig bestaan hebben we een fraaie klantenkring opgebouwd, met namen als VDL Groep, Stork, Vanderlande, Neways en NTS Group.

Technische vertaling Engels

Onze roots als Engels vertaalbureau liggen in de technische sector. Inmiddels zijn we thuis in elke discipline. Van ouderwetse metaalbewerking en machineproductie tot innovatieve technieken, zoals 3D-printen, robotproductie en fotonica. We durven te stellen dat Interlingo hét vertaalbureau is met de meeste kennis en ervaring voor technisch Engels vertalen. En die groeit per dag met diverse vertalingen voor bijvoorbeeld technische handleidingen, manuals, keuringsrapporten en technische bestekken.

Beëdigde vertaling Engels

Sommige documenten mogen alleen vertaald worden door een beëdigde vertaler Engels. Het gaat hierbij vaak om documenten met een officiële of juridische status, zoals akten, bewijsstukken, rechtszaken, diploma’s, getuigschriften, testamenten en octrooien. Bij Interlingo vind je de juiste beëdigde vertaler Engels voor jouw specifieke vakgebied. In ons team beschikken we over beëdigde vertalers Nederlands Engels, evenals andere taalcombinaties.

Commerciële vertaling Engels

Het vertalen van commerciële teksten vraagt om creativiteit, zodat de verkoop- en overtuigingskracht van de brontekst niet verloren gaat. Onze salesgerichte vertalers verstaan dit vak als geen ander. Voor elk vraagstuk en iedere sector hebben we een inhoudelijke specialist die commercieel denkt en taalkundig uitblinkt. Wat je terugkrijgt is creatieve copy die vertaald is voor de lokale lezers. Dus géén een-op-een vertaling van de brontekst voor je advertentie, folder, brochure, direct mail of ander communicatiemiddel.  

Financiële vertaling Engels

Een van onze meest specialistische takken is het vertalen van financiële teksten. Professionals op dit gebied zijn schaars. Des te trotser zijn we op ons team met ervaren financiële professionals. Vertalers met elk hun specialisme, van financiële vertalingen voor jaarverslagen, beleggersrapporten, EBI’s, accountantsverslagen tot vertalingen van financiële artikelen. Onze discrete vertalers kennen de letter en geest van de wet, en weten hoe belangrijk punctuele communicatie is in jouw sector.

Websitevertaling Engels

Bij het vertalen van een website komt veel kijken. Onze vertalers voor webteksten moeten de ziel van het merkverhaal behouden, de productbeschrijvingen feitelijk en technisch juist houden, en ook door de SEO-bril kijken. Naast deze specialismen kunnen we er bovendien voor zorgen dat je vertaalde website precies zo oogt als de originele. Met dezelfde opmaak, zodat het ontwerp van je website intact blijft. Van kwaliteit en opmaak tot alle links.

Juridische vertaling Engels

Bij een juridische vertaling kijkt de betrouwbaarheid van de vertaling bijzonder nauw. Tot de letter van de wet zelfs. Bij Interlingo ben je verzekerd van ervaren en academische juridische vertalers. Zij beheersen het juridisch jargon en de finesse van hun eigen deelgebied. Het resultaat: een vertaling met de correcte terminologie die hoort bij de inhoudelijke strekking van je document. Of het nu gaat om voorwaarden, een contract, KvK-uittreksel of een juridische akte.

Overige vertalingen

Heb je een Engelse vertaling nodig die niet wordt beschreven op deze pagina? Neem gerust contact met ons, want ongetwijfeld hebben we vertalers in ons wereldwijde vertaalteam die thuis zijn in jouw business. Wist je trouwens dat we ook uit de voeten kunnen met elke bestandsopmaak, van opgemaakte artikelen tot reclame-uitingen, zoals brochures en advertenties. Stuur ons het InDesign-bestand of pdf en we plaatsen de vertalingen op de juiste manier in je opgemaakte document.

Redigeren Engels

We vertalen in het Engels, maar we kunnen ook je bestaande Engelse teksten controleren en redigeren. We brengen een logische structuur aan, herformuleren zinnen en kijken naar terminologie, stijl en taalgebruik. We zorgen dat je een tekst ontvangt met een foutloze spelling en interpunctie. Zo tillen we je Engelse tekst naar hetzelfde niveau als de brontekst.  

Proofreading Engels

Als taalpuristen zijn we natuurlijk voorstander van het grondig proeflezen van je Engelse tekst, voordat deze gepubliceerd wordt. Onze proeflezers corrigeren alle fouten in spelling, grammatica en interpunctie. Daarmee zorgen ze ervoor dat de strekking van de brontaal behouden blijft en er geen pijnlijke fouten in staan. We werken hierbij altijd met waardevolle hulpmiddelen, zoals vertaalgeheugens en terminologiedatabases.

Waarom Interlingo

  • De mensen maken het verschil

 

  • Kwaliteit is vanzelfsprekend

 

  • Afspraak = afspraak. Altijd

 

  • We hebben oog voor elkaar en de planeet

 

  • We zijn flexibel en leveren snel

 

  • We leveren communicatie met meerwaarde

 

  • We zijn een vertaalbureau Nederlands Engels, maar ook voor vele andere taalcombinaties

bottom of page