top of page

Interlingo opent nieuwe werelden als allround taalexpert.

Vorm-half-rond-geel.png

Sinds 1994 hebben we als vertaalbureau talloze mensen verbonden. Wereldwijd, en uit vrijwel elke branche. Nu, 27 jaar later, staan we voor een nieuw tijdperk. Klaar om ook andere werelden te betreden. Interlingo zet vol in op een rol als allround dienstverlener, een one-stop-shop op het gebied van vertaal- en andere taaldiensten. Dus het vertrouwde vertaalwerk, maar bijvoorbeeld ook andere taaldiensten als copywriting, transcreatie, redactiewerk, tolkdiensten, internationale SEO.

Licht-blauw-streep.png

De stap naar allround dienstverlener past in de gestage groei die we vanaf 1994 doormaken. Sinds onze oprichting betreden we stap voor stap nieuwe branches. We begonnen destijds met vertalingen voor de technische maakindustrie. Daarna volgde de commerciële sector, en inmiddels doen we ook veel voor de hightech, retail, marketing & advertising, reizen & toerisme en juridische & financiële dienstverlening.

Menselijke expertise gecombineerd met geavanceerde vertaaltechnologie

We spreken nu de taal van vrijwel elke branche. Verzorgd door ons rijke netwerk van taalexperts. En ondersteund door geavanceerde vertaaltechnologie. Van slimme vertaaldatabases tot de beste systemen voor automatische vertaling. Deze technologie heeft de afgelopen jaren een geweldige vlucht genomen en het negatieve imago van zich afgeschud. We gebruiken deze waardevolle hulpmiddelen om onze vakmensen te laten excelleren en klanten beter, sneller en voordeliger van dienst te zijn. Maar hoe slim deze innovaties ook zijn, bij Interlingo zijn het altijd de mensen die het verschil maken. Vakkundige projectmanagers en taalexperts die jouw vaktaal en doelgroep haarfijn aanvoelen.

 

Taalspecialisten op elk terrein

De mens is en blijft onze sleutel tot onderscheidend vermogen. Dit geldt voor vertalingen, maar zeker ook voor onze nieuwe taaldiensten. Met name voor de pure taalambachten, zoals copywriting, redactie, tekstrevisie en tolkdiensten. Je kunt rekenen op het taalgevoel, de creativiteit en het inlevingsvermogen van onze specialisten. Op hun communicatiekracht en vermogen om te verbinden. Hoe branchespecifiek, vakinhoudelijk of complex je materie ook is, bij Interlingo vind je altijd de juiste taalprofessional.

Een nieuwe identiteit en website

Als allround dienstverlener koesteren we onze vertrouwde wereld, maar betreden we ook andere gebieden. Daarom gaan we de toekomst in met een nieuwe huisstijl en website. We nodigen je van harte uit om online kennis te maken met ons totaalaanbod. Maar liever nog ontmoeten we je persoonlijk voor een zinvol gesprek over jouw taalkwesties. Want we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bij Interlingo werken we met mensen voor mensen.

Vorm schuin rood.png
Huisstijl Interlingo.jpg
Auto.jpg
Street Billboard 2.jpg
bottom of page