top of page
Rusland.jpg
Machinevertaling

Voor al je vertalingen Russisch heb je één vertrouw adres: vertaalbureau Interlingo

Communiceer je veelvuldig in het Russisch en zoek je een vertrouwd vertaalbureau voor al je teksten? Die heb je bij deze gevonden. Vertaalbureau Interlingo is thuis in iedere tekst voor elke sector. We kennen als geen ander het belang van de juiste schrijfwijze, en zijn scherp op de toonzetting, stijl en creativiteit. Daarmee ben je verzekerd van een tekst die leest alsof het geschreven is door een Russische tekstschrijver of copywriter.

Een Russische vertaling voor elke tekst

Voor elke Russische vertaling hebben we een specialist in ons netwerk. Bij Interlingo vind je dus altijd iemand die thuis is in jouw sector.  

 

We zijn gespecialiseerd in de volgende teksten:

Offerte aanvragen?

De kwaliteit van Interlingo is scherp. En dat geldt ook voor onze prijzen. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur onze prijsopgave.

Branches en klanten

Interlingo is een Russisch vertaalbureau dat actief in vrijwel elke sector. Van techniek en retail tot financieel en food. Voor elke sector werken we voor zowel kleine organisaties als marktleiders. In ons 25+-jarig bestaan hebben we een fraaie klantenkring opgebouwd, met namen als VDL Groep, Stork, Vanderlande, Neways en NTS Group.

Technische vertaling Russisch

De technische branche kent geen geheimen voor ons. We zijn zelfs het meest ervaren vertaalbureau en kennen elke technisch specialisme. Van ouderwetse metaalbewerking en machineproductie tot innovatieve technieken, zoals 3D-printen, robotproductie en fotonica. Interlingo heeft dus altijd de juiste vertaler voor je: of het nu gaat om een vertaling Russisch voor je technische handleidingen, manuals, keuringsrapporten of technische bestekken.

Beëdigde vertaling Russisch

Een beëdigde vertaler is vaak de enige die een tekst met een officiële of juridische status mag vertalen. Dit geldt voor akten, bewijsstukken, teksten voor rechtszaken, diploma’s, getuigschriften, testamenten en octrooien. Bij Interlingo vind je de juiste beëdigde vertaler Russisch voor al deze documenten. Ben je op zoek naar een andere taalcombinatie? Die vind je ook in ons grote, internationale netwerk.

Commerciële vertaling Russisch

Commerciële teksten vertalen, is een creatief ambacht. Als vertaler dien je de Russische taal dusdanig machtig te zijn, dat je de verkoop- en overtuigingskracht van de brontekst weet te behouden. Bij Interlingo vind je dergelijke creatieve vertalers voor al je commerciële teksten, in welke sector je ook actief bent. We vertalen copy voor je advertentie, folder, brochure, direct mail en elke ander commercieel communicatiemiddel. 

Financiële vertaling Russisch

Interlingo staat bij grote, financiële instellingen bekend om een schaars specialisme: het vertalen van financiële teksten naar het Russisch. Onze vertalers zijn elk thuis in hun eigen financiële deelgebied. Daarmee kun je elk document met een gerust hart bij ons neerleggen. Van financiële rapporten, jaarverslagen, beleggersrapporten, EBI’s en accountantsverslagen tot je financiële artikelen.

Websitevertaling Russisch

Onze online vertalers weten precies wat er nodig is om je webteksten te vertalen. Ze vertalen met jouw merkwaarden in hun achterhoofd, ze zijn scherp op de inhoud van je product- of dienstbeschrijvingen en zorgen dat de vertaalde teksten hoog scoren in zoekmachines. Bovendien kunnen ze óók de opmaak verzorgen van je Russische webpagina’s, waarbij de inhoud precies zo wordt weergegeven als op je bronwebsite. Met exact dezelfde opmaak en het behoud van alle links.

Juridische vertaling Russisch

Juridische teksten kun je niet zomaar bij elke vertaler neerleggen. Want elk verkeerd woordgebruik kan de juridische inhoud tenietdoen. Daarom zetten we bij Interlingo alleen academisch geschoolde specialisten met een juridische achtergrond voor dergelijke teksten. Specialisten die thuis zijn in het Russische jargon en in elk detail van jouw deelgebied. Of het nu gaat om voorwaarden, een contract, KvK-uittreksel of een juridische akte.

Overige vertalingen

Op zoek naar een vertaling Russisch die niet op deze pagina staat? Neem dan gewoon even contact op, want met ons rijke netwerk zijn we thuis in elke sector. Wist je trouwens dat we ook uit de voeten kunnen met elke bestandsopmaak, van opgemaakte artikelen tot reclame-uitingen, zoals brochures en advertenties? Stuur ons het InDesign-bestand of pdf en we plaatsen de vertalingen op de juiste manier in je opgemaakte document.

Redigeren Russisch

Onze Russische taalspecialisten kun je inzetten voor elke discipline. En met hun gevoel voor de Russische taal staan ze ook klaar om je teksten te controleren of te redigeren. Ze geven je teksten structuur en logica, zorgen dat moeilijke zinnen prettig leesbaar zijn en controleren de stijl en het taalgebruik. Het resultaat: een foutloze tekst die lekker wegleest.

Proeflezen Russisch

Tekstfouten kun je beter voorkomen, dan je imagoschade later repareren. We adviseren je daarom je Russische tekst altijd eerst te laten proeflezen, voordat je het publiceert. Onze proeflezers corrigeren fouten in spelling, grammatica en interpunctie. En omdat ze gebruikmaken van vertaalgeheugens en terminologiedatabases blijven al je teksten eenduidig qua woordgebruik. En dat komt de leesbaarheid sterk ten goede.  

Waarom Interlingo

  • De mensen maken het verschil

 

  • Kwaliteit is vanzelfsprekend

 

  • Afspraak = afspraak. Altijd

 

  • We hebben oog voor elkaar en de planeet

 

  • We zijn flexibel en leveren snel

 

  • We leveren communicatie met meerwaarde

  • We zijn een vertaalbureau Nederlands Spaans, maar ook voor vele andere taalcombinaties

bottom of page