top of page

Zo vertalen wij op hightech-niveau voor de Brainport-regio

Bijgewerkt op: 14 apr. 2023


Wist je dat we met Interlingo werken op de plek waar ASML is ontstaan? In 1984 ontstond op het Eindhovense Strijp-T ASML als joint venture tussen chipmachinefabrikant ASM International en Philips. Samen ontwikkelden ze machines om op grotere schaal computerchips te maken. De rest is historie. Inmiddels is Eindhoven dé internationale broedplaats op het gebied van hightech. En we zijn trots dat Interlingo ook een radartje is in dit succesverhaal. Of eigenlijk een microchip, om in hightech-termen te spreken.


Het succes van ASML en Philips staat niet op zichzelf. Minder bekend, maar minstens zo interessant is de opkomst van kleinere bedrijven. Bijvoorbeeld chipbedrijf Smart Photonics en Additive Industries, dat 3D-metaalprinters ontwikkelt. Hun innovatiekracht verandert de wereld aantoonbaar. En dat geldt ook voor Brainport-bedrijven in robotica, high-precision manufacturing en agri-foodtech. Zo is onze buurman Seven Steps To Heaven wereldwijd pionier op het gebied van urban farming. Hightech met een duurzame footprint.


Innoveren voor een duurzame wereld Bij Interlingo onderschrijven we de ambitie van deze hightech-bedrijven om de wereld efficiënter, slimmer en schoner in te richten. We voelen ons thuis tussen deze bedrijven. Sterker nog: met ons taalspecialisme dragen we een bescheiden steentje bij aan hun internationale succes. Want terwijl zij uitblinken in complexe technologieën, leggen wij de lat hoog voor hun vertalingen. Voor webcontent, handleidingen en brochures, maar ook voor creatieve copy voor marketingcampagnes.

De kunst van technisch vertalen

​Met onze roots in de technische sector kennen we het belang van een accurate vertaling voor complexe boodschappen. Voor zo’n vertaling is kennis van zowel de doeltaal als van de techniek onmisbaar. Daarom hebben we voor elk specialisme de juiste vertaler in ons netwerk. Naast hun kennis en kunde gebruiken ze ook ónze innovatiekracht. Zo benutten we artificial intelligence en slimme vertaalgeheugens, waarin hun teksten worden opgeslagen. Zodoende groeit onze taalkennis over hun vooruitstrevende materie per vertaling. Met kwaliteit en consistentie tot in de kleinste, technische details als resultaat. Een soort van vertalen op hightech-niveau.


Geschiedenis schrijven vanuit de Brainport-regio

We zien onszelf in hartje Brainport natuurlijk niet als een van de hightech-ondernemers. Maar we zijn trots dat we bijdragen aan het internationaal vermarkten van deze Hollands glorie. Vanuit een symbolische locatie die de bakermat is van Brainport Eindhoven. We nodigen je van harte uit voor een kennismaking op deze inspirerende plek waar nog elke dag geschiedenis wordt geschreven. In iedere gewenste taal.Bij Interlingo spreken we de complexe taal van hightech-bedrijven. Neem contact met mij op voor een gesprek over onze expertise op dit vlak: joel.sigling@interlingo of 040-21.22.321. Meer informatie over onze technische vertalingen vind je op de pagina technisch vertaalbureau.

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page